Websites
 
 
 
websites, administratie,analysetechnieken

Het internet speelt een steeds grotere rol in ons leven. Een website betekent al voor velen een extra aan klanten. Eenmaal een investering gedaan in bv. een online reservatiemogelijkheid, kan zonder verdere extra kosten dit systeem toch een mooi aantal reservaties opleveren.

Uiteraard begrijpen we dat niet iedereen direct een groots project voor ogen ziet wanneer men aan een website denkt. Daarom hebben we zeer voordelige basispakketten, die naarmate u meer overtuigd raakt van het nut van een site, uitgebreid kunnen worden.

Facturatie - Stockbeheer - Boekhouding.
 


1. Probleemstelling


Uit een gesprek met de klant wordt al snel duidelijk wat precies verwacht wordt en welke oplossing daar best bij aansluit. Hiermee kunnen we de doelstelling formuleren. Wenst u een site als een visitekaartje, een meer gespecialiseerde site, e-commerce,...? We maken de site op maat van uw onderneming.


2. Analyse


We analyseren de huisstijl en de doelgroep van de onderneming. We passen dit in de doelstelling en creŽren zo een voorstel dat volledig bij uw onderneming past.


3. Reservatie domeinnaam


Er kunnen allerlei domeinnamen aangemaakt worden. Een goeie domeinnaam die voor zichzelf spreekt zorgt voor een groter aantal bezoekers. Daarom raden we u aan niet langer te wachten om een domeinnaam aan te vragen. Zodra u overweegt een website te laten maken kan u al beter een domeinnaam aanvragen.


4. Systeemontwerp


Het systeemontwerp omvat de werkzaamheden waarbij duidelijk wordt welke programma''s gebruikt zullen worden, uit hoeveel pagina''s de site zal bestaan, wat er waar moet komen, welke links, foto''s, teksten,... gebruikt zullen worden, hoe de site beveiligd en gepromoot zal worden. Er moet ook voor gepasdte hosting gezorgd worden.


5. Technisch ontwerp en uitwerking


We maken eventueel beeldmateriaal aan en brengen beelden (foto''s en getekende beelden), teksten, schema''s samen in een specifieke lay-out. We ontwikkelen de site met de grootste zorg voor de navigatie en gebruiksgemak van de bezoekers. Bij een site die regelmatig wijzigingen ondergaat (e-commerce, online catalogus,...) zorgen we voor een systeem dat zeer eenvoudig aan te passen is, meestal door u zelf.


6. Testfase en hosting


De site komt op het web en moet getest worden. De nodige aanpassing om de site optimaal te laten functioneren worden uitgevoerd en de site wordt gelanceerd.


7. Promotie


In de eerste plaats maakt u zelf reclame voor uw site. U plaatst links in elke e-mail en zet het adres op elk document. Maar als je echt wil hoge toppen scheren maken we promotie voor de site door mailing, eventueel ranking. Door het gebruik van ranking wordt het vinden van uw site veel eenvoudiger, waardoor het bezoekersaantal enorm kan oplopen. We optimaliseren de site voor het systeem van de zoekmachines waardoor u bij een groot aantal sleutelwoorden een goede plaats krijgt.


8. Onderhoud


Sites met gekoppelde databases om zo zelf de nodige aanpassingen te kunnen maken, worden niet enkel op het het web gezet. De nodige opleiding van uw intern personeel om met de site overweg te kunnen is voorzien. Het is ook mogelijk de site te laten wijzigen door ons.


Referenties


www.kunsten.be

www.davermo.be

www.pyramidformanova.be

www.padix.be

www.rusteel.be

www.le-petit-belge.be

www.agnesbruneel.be